Sandviken

Arrangör Aktivitet Var När Kostnad Kontaktuppgifter
Actic Easyline

EASYLINE: enkel, effektiv cirkelträning i maskiner med luftmotstånd. 30 min. Styrketräning och kondition med hög förbränning där du själv väljer tempo och motstånd. För nybörjare och elit. Alltid varierande.

Actic Sandviken city

05-24

www.actic.se för information

Kontaktperson:
Telefonnummer: 026-4979520

Kontakta eller skicka recept till nedanstånde kontaktperson så ringer vi upp patienten: Irene Irakoze Hyttgatan 37B 811 31 Sandviken Vid uppvisande av faR får du: • Personlig hälsorådgivning och instruktion i gymmet • 30% rabatt på bindningsfria medlemskap • Ingen medlemsavgift (värde upp till 549kr) • 2 timmar med en personligtränare På Actic erbjuder vi över 50 gruppträningspass i veckan, allt från dans, yoga, stryka och kondition i grupp. Vi har handikappanpassade lokaler. Varmt välkomna in på vår hemsida för att se hela vårt utbud av grupp pass, eller kom in till oss på anläggningen för mer information & en kopp kaffe/juli 2021

YinYoga

Passiva positioner i 3-5 min med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Målet är att komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Fokus på höfter och ländrygg där mycket fysiska såväl som emotionella spänningar lagras.

Actic Sandviken City

se schemat på www.actic.se

se info. www.actic.se

BODYBALANCE

BODYBALANCE™: varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Fokus på andning, styrka, balans och rörlighet. Fysiskt träningspass, inre balans och harmoni.

Actic sandviken

se info www.actic.se

se info www.actic.se

Tabata

Boosta din metabolism. Utmana din styrka och kondition i klassiska tabataintervaller om 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Varierande övningar för hela kroppen där du presterar efter egen förmåga.

Actic Sandviken

www.actic.se

se info www.actic.se

Yoga

Hjälper dig att stressa ner och boosta kroppen med positiv energi. Du blir rörligare i hela kroppen, dina muskler blir uthålligare och starkare och du får mindre värk i t.ex. rygg och axlar.

Actic

www.actic.se

www.actic.se

FITNESS24SEVEN Gym

Ca. 650 kvm gym. Stort urval av cardio och styrkemaskiner. Stretch samt stor frivikts yta. Tjejgym och självklart omklädningsrum. Utbildad personal.

Köpmangatan 18, Sandviken

Öppet 24/7 för befintliga medlemmar. Receptionens öppettider är måndag till torsdag 16-19.

Special pris för FAR: 2295:- gäller 12 månader fri träning på alla våra gym i hela världen, 24 timmar om dygnet.

Kontaktperson: Ebba
Telefonnummer: 026-250611

Vi har en åldersgräns på 18 år, Inga barn under 18 år får vistas på gymmet. Handikappanpassad anläggning/feb 2021

Small Group Workout

Vi erbjuder en sorts cirkelträning som utförs i grupp. Hålls av våran utbildade personal. Hel kropps träning men pulshöjande effekt.

Fitness24seven i Sandviken Köpmangatan 18, 811 39 Sandviken

Se mer info om tid på anläggningen

Ingår om du tecknar ett medlemskap hos oss

Gästrike gym & fitness Gym

Ca 700 kvadratmeter gym. STYRKETRÄNING: Styrketräningsmaskiner och annan styrketräningsutrustning. CARDIO FITNESS: Flertal löpband, cyklar och även annan utrustning. KROPP&SJÄL: En speciell hörna för stretchning och andra övningar

Högbovägen 2

Alla dagar 5-23

Från 249 kronor/månad med autogiro + nyckel 50 kronor.

Kontaktperson:
Telefonnummer: 076-1700661, 026-2007043

Välkommen att prova på gratis, ring gärna och boka tid för instruktion. Vi talar svenska, arabiska, hebreiska och engelska. Handikappvänlig lokal. Åldersgräns 16 år, undantag gäller med tränande förälder.

Gym Kungsan i Kungsgården Gym

Gym

Ovansjövägen 236

mån-fre 05-23, lör,sön 07-23

Vuxen 207 kr/mån, student/pensionär 187 kr/mån plus engångsavgift för tag 100 kr

Kontaktperson: Maria Sigvardsson
Telefonnummer: 076-7730800

Gymmet är bemannat torsdagar kl 16-18. Man kan då anmäla sig och lösa ut tag/nyckel. För enklast kontakt, smsa 076-77 30 800 ditt ärende så återkommer vi. Åldersgräns 15 år, från 13 år i vuxens sällskap. Man kan boka tid för att få genomgång av gymutrustning, men ingen licenserad PT/sjukgymnast finns. Vi tar dock inte emot nya kunder eller kunder som inte tränat på ett tag och behöver en ny tagg för tillfället.

IF Friskis&Svettis Sandviken Coreflex soft

Core och rörlighetsträning på ett sätt som är tillgängligt för alla och utmanande på din nivå. Ta gärna med egen yogamatta.

Norrsätraskolans mellersta gympasal.

Vi återkommer när pandemiläget tillåter.

50 kr med FAR

Kontaktperson: Anna Wilund
Telefonnummer: 070-2717975

Pga coronapandemin har kommunen stängt gymnastiksalarna för uthyrning till föreningar som erbjuder träning för vuxna. Friskis Sandviken har tyvärr ingen möjlighet att bedriva uteträning vintertid. Vi återkommer så snart vi är igång igen.

Parkbadet Styrketräning

Vid erhållande av FaR får du en personlig instruktion i gymmet

Parkbadet Gym

se Parkbadets öppettider

se www.parkbadet.se för prisinformation

Kontaktperson: Elin Lundström
Telefonnummer: 026-24 13 54
Hemsida: www.parkbadet.se

Vi tar kontakt med patienten. Kopia på recept, om patienten samtycker, kan då skickas till: Elin Lundström, Parkbadet Barrsätragatan 38 811 80 Sandviken Vid uppvisande av FaR får du: • Personlig hälsorådgivning • Introduktion i gymmet • Prova på ett gruppträningspass • Erbjudande om vidare uppföljning På grund av Coronapandemin ser vårt utbud lite annorlunda ut. Vi har färre antal bokningsbara platser samt alternativt gruppträningsschema. Se hemsidan för aktuell status. Personalen håller en hög frekvens på städning och desinficering i våra lokaler. Vi uppmanar våra tränande att hålla avstånd samt desinficera de redskap de använt.

Yinyoga

En lugn meditativ yogaform som passar de flesta, eftersom fokus ligger på rörlighet och andning. Man observerar sina tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela kroppen.

Utbyggnaden

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

se www.parkbadet.se för prisinformation

Vattengympa Lätt

Allsidig, skonsam träning med vattnets flytkraft. Avslutar med avslappning och stretch. Vattentemperatur 34 grader. Med eller utan redskap. För dig som vill komma igång med vattenträning.

Övningsbassängen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

se www.parkbadet.se för prisinformation

Simning

Alltid minst tre banor öppna för motionssim. Mån 18-20.30 vuxenkväll med dämpad belysning och lugn musik.

Simhallen

Se www.parkbadet.se för öppettider

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Egenträning i bassäng

För vattenträning efter eget program, rehabträning eller liknande. Utan instruktör.

Övningsbassängen

Se parkbadet.se för tid och dag "inför besöket"

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Cykel Lätt

Cykling i grupp med instruktör, belastning och tempo anpassas efter din förmåga.

Spinningsalen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Vattenträning på grunt och djupt vatten

Skonsam och effektiv träning för rörlighet, styrka och kondition. Anpassa efter dina egna förutsättningar.

Övningsbassängen och Hoppbassängen (djupvattenträning)

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Zumba Gold

"Hopplös" dans där du utmanar din koordination på ett roligt och glädjefyllt sätt!

Stora salen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Dans Mix

Blandning av dansstilar. Rytm och rörelseglädje.

Stora salen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Mediyoga

En mjuk, terapeutisk, meditativ yogaform med andnings- och kroppsövningar samt meditation. Mjuka yogaställningar kombineras med enkla kraftfulla andnings-övningar.

Utbyggnaden

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningssschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

PRO-gymmet Storvik GYM

Cirkelträning, Easy-Line utrustning. Max antal 7 personer som tränar samtidigt. Maskinerna ska rengöras efter varje användning. Träna med eget ansvar och håll avstånd under pandemin.

Öppet kl. 6.00 - 17.00. Grindarna stänger kl 18.00

För PRO-medlem halvår 500:-, helår 1000:-, medlem i annan pensionärsförening 600:-, Övriga 750:- Plus engångskostnad för tagg 100:-

Kontaktperson: Margareta Stenberg
Telefonnummer: 070-6953187

Stängt tillsvidare. Hoppas kunna öppna igen när vaccineringarna är klara. /Mars 2021

PTgymmet SOMA MOVE®

Under passet utmanar du både styrka, balans, smidighet och rörlighet. Du arbetar med barfota på mattan och flödet i rörelserna involverar både händerna och fötterna. Vi sitter eller ligger inget under passets gång. SOMA MOVE® är en individuell träningsform utvecklad av sjukgymnast och tränas i grupp. Du utgår från din egen fysiska förmåga Vi är aldrig fler än 10 stycken, så att vi ska hinna se just dig och uppmärksamma dina behov. Konceptet med små grupper gör dig inte till en i mängden. Vi har heller inga speglar i rummet. Detta för att din känsla av hur du känner i din kropp går före det visuella.

PTgymmet, Baldersgatan 6

Tisdagar 18.00-18.45 Fredagar 07.00-07.45

Drop in: 150kr /pass Bokar du en period på sju veckor får du gå fritt på veckans fyra pass (även Soma Move/Soma Mind) 1015kr

Kontaktperson: Annika Winterros
Telefonnummer: 0736733771

Vi tar emot både barn och vuxen. Ni kan välja att antingen kontakta oss, eller skicka recept till info@ptgymmet.se Lokalen finns i källarplan, med fem trappsteg ner, ingen hiss. PTgymmet är endast öppet för dig som kund och du tränar själv tillsammans med din tränare. Vi kallar det lyxig avskildhet och passar speciellt dig som är ovan att träna, har en vikt du inte är bekväm med och för dig som lider av stress.

Personlig träning

Nå dina mål en gång för alla. Här får du personlig hjälp och fullt fokus på dig i lyxig avskildhet. Du tränar själv tillsammans med din tränare för att nå dina mål. Tex stärka upp skadade kroppsdelar, viktnedgång, stressreducering, bålstyrka efter graviditet mm. Vi hjälper även till med din kost för minskad värk, viktnedgång och vid olika sjukdomar.

PTgymmet Baldersgatan 6

Måndag-fredag

5 tillfällen 3500kr 10 tillfällen 6000kr

SOMA MOVE®/SOMA MIND®

Ett kombinationspass med SOMA MOVE® 30 minuter och SOMA MIND® 30 minuter. Under passet utmanar du både styrka, balans, smidighet och rörlighet. Du arbetar med barfota på mattan och flödet i rörelserna involverar både händerna och fötterna. SOMA MOVE® är en individuell träningsform utvecklad av sjukgymnast och tränas i grupp. Du utgår från din egen fysiska förmåga. Passet avslutas med 30 minuter lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation. Ibland händer det som mest när vi gör som minst.

PTgymmet Baldersgatan 6

Måndagar 11.00-12.00 Onsdagar 16.30-17.30

Drop in: 150kr /pass Bokar du en period på sju veckor får du gå fritt på veckans fyra pass (även Soma Move) 1015kr

Sandviken SGA Vattengympa

Skonsam gruppträning i bassäng. Passar alla.

Sjukhusbadet

Se hemidan

1100 kr

Kontaktperson:
Telefonnummer: 026-272301

Funktionell träning (lätt)

Funktionell träning ger rörlighet, kondition, balans och styrka med olika typer av redskap. Lugnt tempo med vikter. Passar alla åldrar och även dig som vill komma igång med träning.

Gymmix Center, Murgårdsskolan

Se hemidan

700 kr 14 ggr, 600 kr 14 ggr pensionär

Olika gruppass

Tabata, Soma Move, Spinning mm

Gymmix Center, Västerberg (Storvik)

Se hemidan

700 kr 14 ggr, 600 kr 14 ggr pensionär