Sandviken

Arrangör Aktivitet Var När Kostnad Kontaktuppgifter
Actic Easyline

EASYLINE: enkel, effektiv cirkelträning i maskiner med luftmotstånd. 30 min. Styrketräning och kondition med hög förbränning där du själv väljer tempo och motstånd. För nybörjare och elit. Alltid varierande.

Actic Sandviken city

05-24

www.actic.se för information

Kontaktperson:
Telefonnummer: 026-4979520

Vid uppvisande av FaR får du: • Personlig hälsorådgivning och instruktion i gymmet • 30% rabatt på bindningsfria medlemskap • Ingen medlemsavgift (värde upp till 549kr) • 2 timmar med en personligtränare På Actic erbjuder vi över 50 gruppträningspass i veckan, allt från dans, yoga, stryka och kondition i grupp. Vi har handikappanpassade lokaler. Varmt välkomna in på vår hemsida för att se hela vårt utbud av grupp pass, eller kom in till oss på anläggningen för mer information & en kopp kaffe/aug 2021

YinYoga

Passiva positioner i 3-5 min med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Målet är att komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Fokus på höfter och ländrygg där mycket fysiska såväl som emotionella spänningar lagras.

Actic Sandviken City

se schemat på www.actic.se

se info. www.actic.se

BODYBALANCE

BODYBALANCE™: varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Fokus på andning, styrka, balans och rörlighet. Fysiskt träningspass, inre balans och harmoni.

Actic sandviken

se info www.actic.se

se info www.actic.se

Tabata

Boosta din metabolism. Utmana din styrka och kondition i klassiska tabataintervaller om 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Varierande övningar för hela kroppen där du presterar efter egen förmåga.

Actic Sandviken

www.actic.se

se info www.actic.se

Yoga

Hjälper dig att stressa ner och boosta kroppen med positiv energi. Du blir rörligare i hela kroppen, dina muskler blir uthålligare och starkare och du får mindre värk i t.ex. rygg och axlar.

Actic

www.actic.se

www.actic.se

FITNESS24SEVEN Gym

Ca. 650 kvm gym. Stort urval av cardio och styrkemaskiner. Stretch samt stor frivikts yta. Tjejgym och självklart omklädningsrum. Utbildad personal.

Köpmangatan 18, Sandviken

Öppet 24/7 för befintliga medlemmar. Receptionens öppettider är måndag till torsdag 16-20.

Special pris för FAR: 2295:- gäller 12 månader fri träning på alla våra gym i hela världen, 24 timmar om dygnet.

Kontaktperson: Ebba
Telefonnummer: 026-250611

Vi har en åldersgräns på 18 år, Inga barn under 18 år får vistas på gymmet. Handikappanpassad anläggning/jan 2022

Small Group Workout

Vi erbjuder en sorts cirkelträning som utförs i grupp. Hålls av våran utbildade personal. Hel kropps träning men pulshöjande effekt.

Fitness24seven i Sandviken Köpmangatan 18, 811 39 Sandviken

Se mer info om tid på anläggningen

Ingår om du tecknar ett medlemskap hos oss

Gästrike gym & fitness Gym

Ca 700 kvadratmeter gym. STYRKETRÄNING: Styrketräningsmaskiner och annan styrketräningsutrustning. CARDIO FITNESS: Flertal löpband, cyklar och även annan utrustning. KROPP&SJÄL: En speciell hörna för stretchning och andra övningar

Högbovägen 2

Alla dagar 5-23

Från 249 kronor/månad med autogiro + nyckel 50 kronor.

Kontaktperson:
Telefonnummer: 076-1700661, 026-2007043

Välkommen att prova på gratis, ring gärna och boka tid för instruktion. Vi talar svenska, arabiska, hebreiska och engelska. Handikappvänlig lokal. Åldersgräns 16 år, undantag gäller med tränande förälder.

Gym Kungsan i Kungsgården Gym

Gym

Ovansjövägen 236

mån-fre 05-23, lör,sön 07-23

Vuxen 207 kr/mån, student/pensionär 187 kr/mån plus engångsavgift för tag 100 kr

Kontaktperson: Maria Dahlstedt
Telefonnummer: 076-7730800

Gymmet är bemannat torsdagar kl 16.30-18.30. Man kan då anmäla sig och lösa ut tag/nyckel. För enklast kontakt, smsa 076-77 30 800 ditt ärende så återkommer vi. Åldersgräns 15 år, från 13 år i vuxens sällskap. Man kan boka tid för att få genomgång av gymutrustning, men ingen licenserad PT/sjukgymnast finns. //Okt 2021

Hälsoverket Egym

EGYM är modern och professionell träningsutrustning för cirkelträning. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till användarens styrka. Detta gör träningen mer varierad och användaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå. Rehabilitering är en mjuk träning som en del av ett förebyggande hälso- och sjukvårdsprogram, rehabilitering för att hantera befintliga problem eller återhämtning efter en skada. Rehabiliteringsträning är skonsam mot lederna, vilket minimerar risken för skador på grund av överdriven belastning. Intensiteten ökar långsamt över tiden, med hänsyn tagen till eventuella variationer i förmågan. Träning som förbättrar blodcirkulationen, korrigerar dålig hållning, aktiverar skadade muskler, återställer muskelstyrkan och ger ökad rörlighet. Vid erhållande av FaR får du en personlig instruktion i gym maskiner och gymmet.

Hälsoverket Sandviken

04-24

https://www.halsoverket.se/ för information

Kontaktperson: Irene Irakize
Telefonnummer: 070-7555728
Hemsida: halsoverket.se

Hälsoverket är en mötesplats där människor samlas för att träna ,umgås och fylla på med energi. Vår vision är att skapa en anläggning med familjär känsla , en plats där människor, möten och rörelseglädjen står i centrum och där träningsmagi skapas. Det som gör oss unika är att vi är måna om det personliga, om det lilla extra och om dig som medlem. Vi erbjuder något för all. Både när det gäller medlemskap, träning, massage och personlig träning och vi ser till att du trivs på vår anläggning. Hos oss hitta du ett genuint intresse för träning då vi älskar träning. Vi vet att träning kan förändra och förbättra ett liv.

Yoga

Yoga hjälper dig att bygga en smidigare och rörligare kropp. Du tränar upp ditt sinne och din styrka. Yogans rörelse och positioner involverar hela kroppen. Genom både statiska och dynamiska övningar bygger du upp en stark bålmuskulatur, vilket bidrar till bättre hållning och balans och minskad risk för ont i ryggen m.m. Genom att träna yoga förbättra du din sömn, minskad stress, bättre hållning, flexibilitet och mobilitet, ökad bålstabilitet och bålkontroll, bättre balans och mer medveten andning. yoga passar såväl nybörjare som erfarna tränande.

Hälsoverket Sandviken

halsoverket.se

halsoverket.se

Lesmills Core

Les Mills Core är ett effektivt pass som är speciellt inriktad för att stärka kroppens hållningsmuskler, mage, rygg och säte. Les Mills Core är vetenskapligt bevisat att snabbat bygga funktionell styrka, stabilitet och uthållighet genom idrotts inspirerade övningar. Effektiv träning på 30min där du jobbar med kroppen som verktyg men använder också gummiband och viktplattor. Övningarna är enkla och klassen är förkoreograferad där koreografin byts var tredje månad

Hälsoverket Sandviken

halsoverket.se

halsoverket.se

Spinning

Spinning är en effektiv och skonsam konditionsform som passar alla. Spinning är gruppträningsform som genomförs på motionscykel till musik med en instruktör som guidar dig genom passet och peppar dig igenom olika pulszoner. Allt för att variera träningseffekten.Du kan anpassa klassen utefter din egen förmåga och nivå

Hälsoverket Sandviken

halsoverket.se

halsoverket.se

IF Friskis&Svettis Sandviken Coreflex soft - funktionell träning.

Det bästa från rörlighetsträningen i Flex tillsammans med stabilitetsträningen i Core. Känslan är fokuserad och mjuk. Utan redskap men med kroppen som belastning. Nära golvet eller stående. Fokuserat eller fritt. Inåtvänt eller utåtriktat. Alltid med guidande ledarskap. Gott om tid att komma in i varje övning och ledaren har ett stort fokus på att hjälpa dig hitta rätt i övningarna. Passet passar extra bra om du är ny, ovan eller om du vill träna i ett ostressat tempo. Ta gärna med egen yogamatta.

Norrsätraskolans mellersta gympasal

Tisdagar 18.15 - 19.15

50 kr med FaR

Kontaktperson: Anna Wilund
Telefonnummer: 070-2717975

Med FaR får personen träna för medlemspris 50 kr per gång under den tid receptet sträcker sig. /jan 22

Jympa

Här följer rörelserna och känslan musikens karaktärer – från glatt och studsigt, via kraftfullt och explosivt till mjukt och harmoniskt. På Jympa får du konditionsträning, styrketräning och rörlighet. Du tränar utan redskap – din egen kropp är allt du behöver. Jympa är enkelt att hänga med på. Gruppen ger känslan av att vara en del av något större.

Norrsätraskolans mellersta gympasal

Måndag och torsdag kl 18.15 - 19.15 Tisdag 16.30 - 17.30 jämna veckor Fredag kl 16.30 - 17.30

50 kr med FaR

Yoga

Mjuk och skön Yoga. Max antal platser är 6 st. Bokas genom att sms:a yogaledare Marie senast kl 12 samma dag: 070 - 530 27 34

Kanalkyrkan, ingång från baksidan.

Söndagar kl 18 - 19.15.

50 kr vid uppvisande av FaR

Parkbadet Styrketräning

Vid erhållande av FaR får du en personlig instruktion i gymmet

Parkbadet Gym

se Parkbadets öppettider

se www.parkbadet.se för prisinformation

Kontaktperson: Ida Vesterholm
Telefonnummer: 026-24 13 54
Hemsida: www.parkbadet.se

Vid uppvisande av FaR får du: • Personlig hälsorådgivning • Prova på ett gruppträningspass • Erbjudande om vidare uppföljning Se vår hemsida för aktuellt gruppträningsschema: www.parkbadet.se/gruppträning/feb 2022

Yinyoga

En lugn meditativ yogaform som passar de flesta, eftersom fokus ligger på rörlighet och andning. Man observerar sina tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela kroppen.

Utbyggnaden

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

se www.parkbadet.se för prisinformation

Simning

Alltid minst tre banor öppna för motionssim. Mån 18-20.30 vuxenkväll med dämpad belysning och lugn musik.

Simhallen

Se www.parkbadet.se för öppettider

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Egenträning i bassäng

För vattenträning efter eget program, rehabträning eller liknande. Utan instruktör.

Övningsbassängen

Se parkbadet.se för tid och dag "inför besöket"

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Cykel

Cykling i grupp med instruktör, belastning och tempo anpassas efter din förmåga.

Spinningsalen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Vattenträning på grunt och djupt vatten

Skonsam och effektiv träning för rörlighet, styrka och kondition. Anpassa efter dina egna förutsättningar.

Övningsbassängen och Hoppbassängen (djupvattenträning)

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Dans Mix

Blandning av dansstilar. Rytm och rörelseglädje.

Stora salen

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Funktionell Träning Basic

Tränar sådant som är rätt för kroppen. Passar dig som precis börjat träna eller önskar enkla övningar som förbättrar funktion, styrka, uthållighet, rörlighet, stabilitet och balans.

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

Yoga-Avslappning-Meditation

Utvecklar närvaro och acceptans. Att befinna sig här och nu i sin kropp med sina tankar och känslor. Kombinerar långsamma yogapositioner med andning, avslappning och meditation. Passar alla åldrar och nivåer.

Se www.parkbadet.se för aktuellt gruppträningsschema

Se www.parkbadet.se för prisinformation

PRO-gymmet Storvik GYM

Cirkelträning, Easy-Line utrustning. Max antal 7 personer som tränar samtidigt. Maskinerna ska rengöras efter varje användning. Träna med eget ansvar och håll avstånd under pandemin.

Öppet kl. 6.00 - 17.00. Grindarna stänger kl 18.00

För PRO-medlem halvår 500:-, helår 1000:-, medlem i annan pensionärsförening 600:-, Övriga 750:- Plus engångskostnad för tagg 100:-

Kontaktperson: Margareta Stenberg
Telefonnummer: 070-6953187

Begränsning på 8 personer samtidigt. /sept 2021

Sandviken SGA Vattengympa

Skonsam gruppträning i bassäng. Passar alla.

Sjukhusbadet

Se hemidan

1100 kr

Kontaktperson:
Telefonnummer: 026-272301

Funktionell träning (lätt)

Funktionell träning ger rörlighet, kondition, balans och styrka med olika typer av redskap. Lugnt tempo med vikter. Passar alla åldrar och även dig som vill komma igång med träning.

Gymmix Center, Murgårdsskolan

Se hemidan

700 kr 14 ggr, 600 kr 14 ggr pensionär

Olika gruppass

Tabata, Soma Move, Spinning mm

Gymmix Center, Västerberg (Storvik)

Se hemidan

700 kr 14 ggr, 600 kr 14 ggr pensionär